loading...
ترفند وتکنو لوژی
ads



آخرین ارسال های انجمن
عرفان ومحمد بازدید : 117 دوشنبه 12 فروردین 1392 نظرات (0)
 
نیما دادگستر
2013-01-27 11:45:00

بازار تلفن های هوشمند در آستانه حضور دو تلفن جذاب است. یکی اکسپریا Z که چندی پیش در CES 2013 معرفی شد ولی هنوز قدمش به فروشگاه ها نرسیده، و دیگری X Phone که هنوز در پشت دیوارهای مانتین ویو مخفی است و فقط گاه گداری خبرهایی از آن شنیده می شود که ما را به کنفرانس توسعه دهندگان گوگل در 25 اردیبهشت ارجاع می دهند. مسلم است که هر دو محصول باید از ویژگی هایی که هم اکنون برند های جا افتاده در بازار ارائه می کنند، فراتر روند تا تلاش ها در این بازار سخت و رقابتی، که البته دارد به اشباع نزدیک می شود نتیجه دهند. با این حال، استراتژی های مورد نیاز دو کمپانی سونی و موتورولا بسیار متفاوت است.

xperia-z-display-slideshow.jpg

  چالش سونی. اکسپریا Z نوید یک شروع دوباره را در بازار تلفن های هوشمند می دهد. رازی در کار نیست، همه می دانند که سونی تا به حال در این بازار با مشکل دست و پنجه نرم کرده و یک تعقیب کننده با فاصله برای سامسونگ است. ولی اکسپریا Z تمام آن چیزهایی است که تلفن های قبلی سونی نبودند: صیقلی، شیک و برای مصرف کننده جذاب و خواستنی. مسلماً تلفن ارزانی نخواهد بود ولی بهترین محصولات سونی، هرگز ارزان نبوده اند که بخواهیم چنین انتظاری داشته باشیم. اکسپریا Z برای سونی، بازگشت به مقوله فُرم است.

سونی سرانجام محصول مناسب را تولید کرده ولی برای به دام انداختن مشتریان زیرک بازار موبایل، چیزی بیش از یک تله موش با پنیر اعلا لازم است. برای رسیدن به رده های بالا، سونی باید استفاده کامل را از منابع موجود در مجموعه اش ببرد:

  1. همه با یک نام و نشان. مثل سامسونگ، سونی هم گستره وسیعی از محصولات مصرفی الکترونیکی را تولید کرده و به فروش می رساند. از جمله می شود به تلویزیون، کنسول بازی و کامپیوترهای شخصی اشاره کرد. سونی نیاز دارد این محصولات را به عنوان قطعات یک پازل، یعنی پازل دنیای دیجیتال سونی، بازاریابی و تبلیغ کند و جنبه های سرگرمی و سودمندی آنها را به رخ بکشد. اینها باید در کنار هم و به عنوان یک بسته برازنده عرضه شوند، چیزی که سونی در آن شهرت دارد.

  2. محتوا. سونی یک شرکت خاص است که به خاطر محتواهای تولیدی خود هم شهرت دارد، آن هم چه محتواهای پرباری. استودیوی سونی به تولید برنامه های تلویزیونی، فیلم ها و آلبوم های موسیقی پر مخاطبی می پردازد که همگی می توانند با یک هدف گیری جدید، روانه بازار سرگرمی های موبایل شوند. همچنین سونی نباید از ارائه اپلیکیشن های اختصاصی بر پایه برخی از محتواهای پر مخاطب تر خود غافل بماند. مواردی که به طور اختصاصی برای اکسپریا Z آماده شده و قادر به دریافت روی سایر محصولات سونی هم باشند. اینها می تواند به جذب مشتری کمک شایانی کند. البته جای خالی بسته های نرم افزاری اختصاصی هم در مجموعه سونی حس می شود.

 

nexusae0_testwhite.jpg

  چالش گوگل/موتورولا. گره پیشانی گوگل نشان از نیاز این شرکت به ارائه سخت افزار اختصاصی خود در بازار تلفن های هوشمند دارد و این دیگر یک راز نیست. مشخص است که رئسای بزرگ، روی ایکس فون موتورولا حساب باز کرده اند. اما به دو موردی که می توانند پایه موفقیت این محصول شوند هم اشاره می کنیم:

  1. یک دوربین اعلا. دوربین تلفن های هوشمند یکی از گزینه های مورد توجه مردم برای جایگزینی با دوربین های ببین-و-بگیر هستند. آنها راحتی در استفاده و برخی ویژگی های جذاب دیگر مثل فیلتر گذاری روی عکس ها و به اشتراک گذاری شان در اینترنت را ارائه می کنند. ولی هنوز کارهایی بیش از افزایش رزولوشن و گرفتن عکس های پانوراما در زمینه عکاسی دیجیتال قابل انجام است. گوگل می تواند در همین گام اول، با ارائه ویژگی های برجسته خود را متمایز کند. مواردی مثل واقعیت افزوده، عکاسی دامنه داینامیک بالا، کاهش نویز مؤثر در نور کم، و امکان بازسازی بخش های تخریب شده عکس ها. آوردن این موارد به مرکز تجربه کاربری مشتریان -و البته قبل از آن مرکز توجه شان، باعث خواهد شد که ایکس فون یک لبه رقابتی چشمگیر پیدا کند.

  2. یک تجربه کاربری بهتر. طراحان تلفن های اندرویدی گاه آنقدر روی ویژگی های سخت افزاری درون دستگاه تمرکز کرده اند که اهمیت زیبایی شناسی در طراحی را از یاد برده اند. اگر قرار است ایکس فون محصولی موفق شود، باید یک تجربه کاربری ممتاز را ارائه کند. گوگل می تواند این کار را با استفاده از تکنولوژی های جدید در زمینه رابط کاربری، مثل تشخیص جسچرها یا سنسورهای تشخیص (مثل اثر انگشت) انجام دهد. برخی شایعات اولیه به منعطف بودن نمایشگر این دستگاه اشاره داشتند ولی بعداً دیگر اثری از آنها نماند. اگر گوگل از این طرح عقب کشیده باشد، مسلماً یک گام به پیش نیست چون نمایشگر منعطف می توانست حاشیه ای برای پیروزی در بازار رقم بزند.

تا پاییز سال آینده، این دو تلفن هوشمند آزمون خود در بازار را پشت سر گذاشته اند. یکی جدیدترین محصول از سونی است که با آن زندگی دوباره ای را آغاز کرده و دیگری محصولی است از صاحب اندروید، یک تلفن گوگلی که انتظار زیادی برای آن کشیده ایم. اما اگر این دو می خواهند برنده باشند، سونی و گوگل/موتورولا باید کاری فراتر از دنباله روی از رهبران فعلی بازار انجام دهند. موافق نیستید؟

آیا شما می توانید ویژگی های دیگری را به این مجموعه اضافه کنید؟

عرفان ومحمد بازدید : 109 دوشنبه 12 فروردین 1392 نظرات (0)
 
علی اصغر هنرمند
2013-03-18 18:39:54

در رقابت میان سازندگان تلفن همراه، کم کم نوبت به امکانات جانبی تلفن ها رسیده. شنیده های مختلف به ما می گوید که اپل و سازندگان اندرویدی روی روش های مختلف برای تشخیص هویت و باز کردن قفل تلفن ها کار می کنند.

روش های رایج فعلی شامل رمز عبور، پترن یا استفاده از دوربین برای تشخیص چهره هستند. ولی باید منتظر از راه رسیدن روش های بیومتریک مانند تشخیص اثر انگشت باشیم.

تابستان گذشته اپل شرکت AuthenTec را به مبلغ ۲۳۵ میلیون پوند خرید. شرکتی که به صورت تخصصی روی فناوری های بیومتریک کار می کند و گفته می شود نتیجه این خرید تابستان از راه می رسد و روی آیفون 5S شاهد این فناوری خواهیم بود.


احتمالا یک چیپ تشخیص اثر انگشت زیر دکمه Home آیفون قرار میگیرد تا به راحتی و به سرعت صاحب تلفن را شناسایی کرده و تلفن را فعال کند.

در طرف دیگر سازندگان اندرویدی هم روی این روش ها کار می کنند. Face Unlock در تلفن های اندرویدی اجازه می دهد تا با تشخیص چهره، تلفن قفل گشایی شود. اما این روش امنیت بالایی ندارد و با برخی ترفندها می توان با کمک یک عکس از کاربر، تلفن را باز کرد.

تشخیص صدا هم موضوعی است که می تواند برای بازکردن تلفن ها مورد استفاده قرار بگیرد و شرکت های سازنده روی آن هم کار می کنند.

نکته مثبت اینجا است که اضافه شدن یک روش تشخیص هویت قابل اطمینان روی تلفن های همراه می تواند برای سایت ها و اپلیکیشن ها هم مفید باشد. کافی است تصور کنید زمانی که آیفون اثر انگشت شما را شناسایی می کند، در سایت های مورد علاقه هم شناسایی شوید و دیگر نیازی به وارد کردن نام کاربری و رمز عبور نباشد.

با رقابت شدیدی که میان شرکت های فناوری دنیا وجود دارد کافی است یکی دو سال صبر کنید تا این فناوری را روی تلفن های رایج بازار ببینید.

منبع از سایت :نارنجی

عرفان ومحمد بازدید : 136 دوشنبه 12 فروردین 1392 نظرات (0)

سیستم عامل اوبونتو برای تلفن های هوشمند معرفی شد

 
علی اصغر هنرمند
2013-01-02 23:34:55

یک رقیب جدید برای سیستم عامل های تلفن همراه متولد شد. با اوبونتو برای موبایل آشنا شوید. شرکت کانونیکال چند روزی بود که اعلام کرده بود باید امروز منتظر یک سوپرایز باشید و ساعتی قبل سرانجام رسما از سیستم عامل جدید اش برای تلفن های هوشمند پرده برداری کرد.

اوبونتو یکی از توزیع های محبوب لینوکس به شمار می رود و حالا نسخه موبایل آن به دنیا قدم گذاشته تا علاقمندان این سیستم عامل را خوشحال کند. هر چند اندروید نیز ریشه ای لینوکسی دارد اما حالا می توانید یک انتخاب متفاوت را تجربه کنید.

رابط کاربری این سیستم عامل به گونه ای طراحی شده که کمتر به دکمه وابسته است و حرکات مختلف لمسی روی نمایشگر، کارهای اصلی را انجام می دهد. ابونتو می گوید سیستم عامل جدیداش به خوبی از مولتی تسک پشتیبانی می کند و می توانید به راحتی چند اپلیکیشن را با هم اجرا کنید.


 

app-launcher.jpg

حالا کاربران تلفن های اندرویدی می توانند این سیستم عامل جدید را هم روی تلفن شان امتحان کنند. در واقع هر کدام از تلفن های اندروید با سخت افزاری برابر یا بهتر از پردازشگر Cortex-A9 و یک گیگابایت رم و رزولوشن 800 در 400 پیکسلی قادر به اجرای Ubuntu phone OS هستند.

اپلیکیشن های تحت وب و ساخته شده با HTML5 نقشی اساسی در این سیستم عامل بازی می کند. اما این سیستم عامل اپلیکیشن های اختصاصی خودش را هم خواهد داشت.


 

apps.jpg

شرکت کانونیکال اعلام کرده یک نسخه مخصوص گلکسی نکسوس طی هفته های آینده برای دانلود ارایه می شود. ولی در حال حاضر با هیچ کدام از شرکت های سازنده تلفن همراه برای ارایه مدل هایی با این سیستم عامل قرارداد بسته نشده است. احتمالا باید از اوایل سال ۲۰۱۴ منتظر ورود تلفن هایی با سیستم عامل اوبونتوی موبایل به بازار باشیم.

فکر می کنید این سیستم عامل جدید چقدر در میان کاربران محبوبیت پیدا می کند؟

 

منبع از سایت : نارنجی

عرفان ومحمد بازدید : 114 دوشنبه 12 فروردین 1392 نظرات (0)
 
نیما دادگستر
2013-01-09 11:51:01

کمپانی خودروسازی آئودی امروز یک نمایش جالب در حاشیه CES 2013 بر پا کرد و آن رونمایی از خودروی A7 بدون راننده ای بود که در ظاهر با نمونه های معمولی فرقی نداشت ولی سیستم piloted driving برای پارک خودکار اتومبیل بر روی آن نصب شده بود.

این سیستم عملکردی به این شکل دارد که به عنوان مثال شما به یک فروشگاه رفته اید، حالا خریدتان تمام شده و می خواهید سوار اتومبیل شوید. بنابراین یک اپلیکیشن را بر روی تلفن خود باز می کنید، دکمه آن را فشار داده و منتظر می مانید تا اتومبیل به دنبال شما آمده و سوارتان کند. یک امکان جذاب که البته عکس آن هم صدق می کند، یعنی می توانید اتومبیل را به طور خودکار به منطقه پارک بفرستید.

البته بخش بزرگی از این نوآوری مربوط به حسگرهای نصب شده در منطقه پارک اتومبیل می شود زیرا خودرو بدون آنها نمی تواند مسیر خود را پیدا کند ولی به هر حال برای مواردی نظیر پارک اتومبیل در پارکینگ خانه، یا محل های عمومی مثل هتل ها و فروشگاه های زنجیره ای، می توان از این سیستم استفاده کرد.

شما می توانید در ادامه مطلب عکس های این تست را که در لاس وگاس صورت گرفته مشاهده کنید.

عرفان ومحمد بازدید : 221 دوشنبه 12 فروردین 1392 نظرات (0)
 
نیما دادگستر
2013-03-15 05:35:28

هنوز 2 ساعت بیشتر از پایان مراسم سامسونگ برای رونمایی از گلکسی اس 4 نگذشته ولی تعجب نکنید که چینی ها در کالبدشکافی این محصول هم سریع ظاهر شده اند و حالا زودتر از اکثر گجت های دیگر، شاهد اجزا و قطعات داخلی آن هستیم.

البته این کالبدشکافی مربوط به نسخه دو سیم کارت مخصوص چین است ولی تفاوت ها با نسخه جهانی نباید چندان زیاد باشد. در ادامه مطلب با عکس های بیشتر همراه ما باشید.

 

منبع از سایت:نارنجی

تعداد صفحات : 6

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    شما سطح فعالیت سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟
    پیوندهای روزانه
    پیام مدیریت

    با سلام ما ورود شما را به این سایت تبریک می گوییم ان شا الله لحظات خوبی را در این سایت داشته باشید لطفا نظر بگذارید و حتی اگر دوست دارید می توانید در نظرتان پیشنهاد هم بدید(مثلا:بازی برای آندروید بیشتر بگذارید)وعضو سایت ما شوید.



    باتشکر مدیریت سایت

    آمار سایت
  • کل مطالب : 26
  • کل نظرات : 31
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 9
  • آی پی امروز : 2
  • آی پی دیروز : 1
  • بازدید امروز : 8
  • باردید دیروز : 2
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 35
  • بازدید ماه : 122
  • بازدید سال : 1,709
  • بازدید کلی : 62,201